Ett kundcase i fokus

Vi jobbar hårt med att visa upp de bästa sidorna hos våra kunder. En kund som väljer att handla hos ett företag ingår ett förtroende-avtal som vi brukar kalla det hos oss, och då är det viktigt att man också kan visa sina bästa sidor i tidigt skede. Vi brukar säga att en stark kundprofil efterliknar en sorts passiv försäljning som hjälper till att ta bort de hinder som stoppar kunderna från att handla från en viss butik. Vi har exempelvis hjälpt företag som Ljusgiganten som specialiserat sig på fordonsbelysning och övrig led-belysning att profilera sig på nätet. Nedan hittar du mer information om företaget men det är viktigt att påpeka att vi aldrig försöker ge sken av saker och ting som inte stämmer utan vi fungerar ungefär som en ”makeup” där vår roll enbart handlar om att förstärka aspekter som våra kunder försöker förmedla från första början.

Ljusgiganten levererar fordonslampor och varningsljus led av olika modeller till bland annat privatpersoner och företag i olika storlekar. Produkterna håller hög kvalitet och saluförs till konkurrenskraftiga priser som få svenska butiker kan konkurrera med. Man satsar mycket på kundtjänst och helhelsupplevelsen och man är därigenom väldigt kundorienterad.

För mer information om varningsljus så rekommenderar vi att ni besöker webbplatsen blixtljusramp.nu som är en informativ webbsajt om varningslampor och led-teknik.